Nyheter Resor Biljetter

frölunda bild

Följ oss på Facebook, sök på : @northpowerstockholm

 

Resa Kvartsfinal 3 fredag 23/3.  *****Bara ett fåtal platser kvar*****

När: Fredag 23/3

Från: Vasagatan 16, Stockholm

Avresetid: Samling 13.15, avresa 13.30.

Via: Örebro, Eurostop 15.45.

Matstopp: Värmlands Rasta ca: 17.00

Matchstart: 19.00

Kostnad:  Totalt 300 kr för resa och biljett.

Anmälan: Mejla namn, medlemsnummer och påstigning ( Örebro eller Vasagatan ) till npsthlm@gmail.com med rubrik: Resa kvartsfinal 3.  Swisha samtidigt 300 kr till 123 120 9394 ange namn och medlemsnummer på betalningen.

Kortare stopp i Örebro på hemresan, åter i Stockholm ca 01.30. Info på hemsida och Facebook om antal anmälda löpande. Anmäl er så fort som möjligt så vi vet om intresse finns.

 

Antal anmälda: 27 / 28  ( uppdaterad 15/3 )

 

 

Egna resande Kvartsfinal 1 och 3.

Medlemmar som reser själva köper ståplatsbiljetter här:

Kvartsfinal 1 Måndag 19/3: https://goo.gl/BjtwGe

Kvartsfinal 3 Fredag 23/3: https://goo.gl/DmN3iH

 

Vi planerar även resa på påskafton 31/3 vid en eventuell game 7 i Karlstad.

 

 

 

 

Bokning av klackbiljetter på bortastå 2017/18.

Nedan finns all information om klackbiljetter till alla matcher, Gävle och söderut.

NP-Stockholm och Northpower har tillsammans kommit överens om att alla klackbiljetter till Skellefteå AIK,s bortamatcher bokas och betalas i samband med bokningen. Information och länkar finns till alla matcher finns här. Medlemskrav gäller i NP-Stockholm eller Northpower 1 biljett/medlemskort. Man behöver inte ha fått sitt medlemskort för att komma in på matchen. Om du vill bli medlem i vår förening, NP-Stockholm måste du göra det INNAN du köper biljett, klicka här.

Är du ny medlem och inte har fått medlemsnummer ännu och vill köpa biljett, Skriv “ny medlem” i fältet för nummer och skicka skärmdump på betalningen hit: info@northpower.nu

Generellt gäller att man hämtar sin biljett i bortaingången direkt vid inpassering till matchen vid alla arenor från 1 timme före matchstart och att man styrker sitt namn. Sista dag att boka är senast 3 dagar innan match (72 timmar före matchstart). Om undantag finns hittar ni information på denna sida.