Nyheter Resor Biljetter

frölunda bild

Följ oss på Facebook, sök på : @northpowerstockholm

 

Biljettinformation DIF – Skellefteå AIK, Hovet tisdag 5/3 19.00

Klackbiljetter för medlemmar köper ni som vanligt ( se rutiner nedan på denna sida ) Utlämning av biljetter: Globens biljettlucka kommer att öppna innan 17.00 så att man kan delta på Älska Skellefteå innan match.

För er som önskar sittplats på bortasektionen så köper ni direkt på Djurgårdens hemsida här. Välj först bortasektion, boka sedan på A6 i första hand och sedan A7.

 

 

Piketröjor NP-Stockholm

Tröjorna som vi visade upp på bussen till Gävle går att beställa i vitt eller gult. För mer info kontakta Mats via mejl: mats@stalhane.com , priset är 200 kr som betalas till Swishnummer: 123 120 9394 i samband beställningen.

 

 

Planerade supporterresor 2018/19.

Lördag 6/10, Brynäs borta 18.00

Söndag 21/10, Linköping borta 14.00

Lördag 27/10, Örebro borta 15.15

Lördag 19/1, HV71 borta 15.15

 

 

 

 

Bokning av klackbiljetter i grundserien.

Nedan finns all information om klackbiljetter till alla matcher, Gävle och söderut.

NP-Stockholm och Northpower har tillsammans kommit överens om att alla klackbiljetter till Skellefteå AIK,s bortamatcher bokas och betalas i samband med bokningen. Information och länkar finns till alla matcher finns här. Medlemskrav gäller i NP-Stockholm eller Northpower 1 biljett/medlemskort. Man behöver inte ha fått sitt medlemsnummer för att komma in på matchen. Om du vill bli medlem i vår förening, NP-Stockholm måste du göra det INNAN du köper biljett, klicka här.

Är du ny medlem och inte har fått medlemsnummer ännu och vill köpa biljett, Skriv “ny medlem” i fältet för nummer och skicka skärmdump på betalningen hit: info@northpower.nu

Generellt gäller att man hämtar sin biljett i bortaingången direkt vid inpassering till matchen vid alla arenor från 1 timme före matchstart och att man styrker sitt namn. Sista dag att boka är senast 3 dagar innan match (72 timmar före matchstart). Om undantag finns hittar ni information på denna sida.