Nyheter Resor Biljetter

frölunda bild

Följ oss på Facebook, sök på : @northpowerstockholm

 

Årsmöte NP-Stockholm.

NP-Stockholms årsmöte äger rum söndag 19/8 Kl: 18.00 på Rålambsvägen 12B, Stockholm. Alla som var medlemmar 2017/18 är välkomna, Vi bjuder på fika. Anmäl er hit npsthlm@gmail.com så vi vet hur många vi blir.

 

Planerade supporterresor 2018/19.

Lördag 6/10, Brynäs borta 18.00

Söndag 21/10, Linköping borta 14.00

Lördag 27/10, Örebro borta 15.15

Lördag 12/1, Timrå borta 18.00 ( Storsatsning och mycket förmånligt rese-erbjudande, info kommer )

 

 

 

 

Bokning av klackbiljetter i grundserien.

Nedan finns all information om klackbiljetter till alla matcher, Gävle och söderut.

NP-Stockholm och Northpower har tillsammans kommit överens om att alla klackbiljetter till Skellefteå AIK,s bortamatcher bokas och betalas i samband med bokningen. Information och länkar finns till alla matcher finns här. Medlemskrav gäller i NP-Stockholm eller Northpower 1 biljett/medlemskort. Man behöver inte ha fått sitt medlemsnummer för att komma in på matchen. Om du vill bli medlem i vår förening, NP-Stockholm måste du göra det INNAN du köper biljett, klicka här.

Är du ny medlem och inte har fått medlemsnummer ännu och vill köpa biljett, Skriv “ny medlem” i fältet för nummer och skicka skärmdump på betalningen hit: info@northpower.nu

Generellt gäller att man hämtar sin biljett i bortaingången direkt vid inpassering till matchen vid alla arenor från 1 timme före matchstart och att man styrker sitt namn. Sista dag att boka är senast 3 dagar innan match (72 timmar före matchstart). Om undantag finns hittar ni information på denna sida.